sobota 18. září 2010

Nový kabát pro váš iPhone

 Už máme na iPhonu udělaný Jailbreak, nainstalovaný WinterBoard a teď si představíme nějaké zajímavé aplikace na upravení vzhledu telefonu.

POPUP COLORS
Už Vás omrzela modrá barva popup okénka, které oznamuje nové zprávy, nepřijaté hovory, notifikace atd.?
Popup Colors ji změní a na výběr jich je hned několik: červená, fialová, růžová, oranžová, zelená, černá.

 


BATTERY COLOR THEMES
vám přebarví nudnou, věčně zelenou baterku na LockScreen při nabíjení Vašeho miláčka. Na výběr jich je opět několik.


  

DESKTOP/SMS BACKGROUND
Také jste uvítali možnost nastavit tapetu plochy u nového iOS4? Já taky, než jsem zjistil že bude dostupná pouze pro iPhone 3GS a novější. Pro nás s iPhony starší generace je tu řešení v podobě Desktop/SMS Background. Po stažení a spuštění ve WinterBoardu, si stačí vybrat libovolný obrázek a postupvoat úplně stejně, jako když volíte tapetu. U Výběru výřezu budete mít v každém horním rohu jedno ,,i", s tím že pravé je pro schválení pozadí plochy a levé pro schválení pozadí SMS editoru. Navzdory odůvodněním Steva Jobse proč nedali možnost tapety do iOS4 pro iPhone 3G, na telefonu po použití Desktop/SMS Background žádné zpomalení nepozoruji.

  

MUSIC PLAYER 8 COLOURS
asi nepotřebuje příliš komentovat, že? Já jen dodám, že ony barvy jsou černá, modrá, zlatá, zelená, růžová, červená, stříbrná a žlutá.

  

RAINBOW SMS BUBBLES
je pro dnešek poslední. Obleče fádní šedivé bubliny u SMS do trochu živějších barev. Nevýhodou je poněkud užší výběr.


A to je prozatím vše. Věřím že vám tento článek pomůže s úpravou iPhonu k obrazu svému a zároveň vás mohu ujistit, že co nevidět se dočká pokračování.

1 komentář:

  1. Vcelku zajímavé. Z toho iPhonu se při troše nastavování stává externí call centrum, které vypadá fakt zajímavě. No, zase abych ho nepřechválil. Já jsem byl v tomhle ohledu vždycky spíše odpůrce jablečného evangelia, ale poslední modely a hlavně cena jiných značek, která se blíží iPhonům mě přesvědčuje o tom, že je možná na čase změnit styl. ;-)

    OdpovědětVymazat